Forsamlingshus

Forsamlingshuset

I daglig tale kaldes Sønder Tranders Forsamlingshus blot for “Huset”, fordi det er vores alle sammens hus.

Huset har stået i Parken siden 1989, og hvis væggene kunne tale……ja, så kunne det nok fortælle om mange spændende og sjove fester og begivenheder.

Hvad bliver Huset brugt til?

Huset bliver flittigt brugt til byfester, dyrskuer, fastelavn, juleklip, andespil, forenings arbejde, legestue, foredrag osv. Hertil kommer de private arrangementer, hvortil huset udlejes. Husbestyrelsen har fuld gang i aktiviteterne, og vi barsler med endnu flere tiltag. Vi har det sjovt og hygger os med at bruge Huset til at gøre Sønder Tranders til et endnu mere attraktivt sted at bo.

Renoveringsdag

I de sidste år har vi haft en renoveringsdag af Huset. Ved en fælles indsats giver vi det dermed en ”ansigtsløftning”, og det fremstår i dag i sine skønne omgivelser som lyst og venligt. Selv om man også kan se tidens og brugens tand “nage” i Huset…

Vil du være med?

På grund af de mange tiltag, savner vi ofte et par friske ekstra hænder. Hvis du gerne vil være aktiv i den lokale kulturudvikling – eventuelt med nye idéer, må du meget gerne tage fat i en fra bestyrelsen eller vores interessegrupper. Sammen finder vi ud af noget, der passer til din hverdag.